Despre noi

Ancomida Design a apărut pe piața decorațiunilor interioare din România în anul 1998 ca o afacere de familie și a reușit să mențină această direcție până în prezent. Odată cu trecerea timpului am început să ne remarcăm prin atenția pentru detaliu în execuție și montaj. Noi avem la bază ideea de “one stop shop”, un loc unde clientul să găsească soluții de la A la Z pentru amenajarea locuinței și să fie pe deplin satisfăcut de diversitatea și calitatea produselor.

 

Personalul nostru este specializat pentru a oferi consultanță adecvată prin idei practice, materiale de calitate și o gamă variată de modele atât pentru întreaga locuință, cât și petru hoteluri, pensiuni, restaurante (perdele și draperii, șine și galerii perdele și alte textile cum ar fi: prosoape, lenjerii și accesorii pentru pat, pături, cuverturi, pilote, perne, fețe de masă, naproane, șervete etc.).

 

Datorită experienței acumulate reușim să oferim idei pentru amenajarea și decorarea fiecărui spațiu al locuinței: dormitor, bucătărie, living, cameră copii, balcon etc., precum și servicii profesionale de montaj pentru toate tipurile de galerii și șine sau arhitecturi ale geamurilor.